Интензивен курс за родители "За мама и тати"

 

На 26 и 27 април ви предлагаме интензивния курс за бъдещи родители “За мама и тати”. Той ще ви подготви за началото на съжителството с малкото човече, ще ви помогне да повярвате в себе си и интуицията си и ще направи родителството приятно и предизвикателно преживяване.

 

Интензивен курс "Всичко най-важно за раждането"

 

На 10 и 11 май сдружение "Естествено" и Асоциация на българските дули ви предлагат кратък интензивен курс "Всичко най-важно за раждането". Ще изградите много добра представа за това какво означава активно раждане, кои са фактите от evidencе-based медицината, на които стъпва, и не на последно място как активното раждане се вписва в състоянието на родилната помощ у нас, за да приложим всичко научено.

Две лекции посветени на кърменето на 18 януари

 
На 18 януари ще се проведат две лекции посветени на кърменето. От 13ч. темата е: "Начало на кърменето и първи дни с бебето", а от 15ч. - "Кърмене - проблеми и решения".

 

Здравословната сила на негативните чувства

 

“Негативните” чувства често се избягват от родителите с изискването децата им също да се научат да ги избягват. Това не остава без последствия за нашите отношения в живота ни като възрастни хора, не остава без последствия и за цялостното психично здраве на децата ни. Каним ви на дискусия на 17 януари от 14.30ч.

Нюзлетър януари

Честита нова година! С пожелания за здраве, отстоявани позиции, вдъхновение и множество приключения. И разбира се, хубави раждания.

През януари поредица семинари "Изграждане на мъжката идентичност"

 

Сдружение "Естествено" заедно с екип Семейна екология" организира поредица от семинари през месец януари на тема "Изграждане на мъжката идентичност".

Интензивен курс за бременни "Всичко най-важно за раждането"

 

Курсът за активно раждане в още един формат. На 11 и 12 януари 2014 ще се проведе двудневен интензивен курс за подготовка за естествено раждане "Всичко най-важно за раждането". Бърз, разчупен начин да разберем какво означава активното раждане на теория и практика, и как да го постигнем в нашите условия.

 

Кампания "Подкрепа за всяка раждаща жена"

 

На 1 декември Асоциация на българските дули започна нова благотворителна кампания - „Подкрепа за всяка раждаща жена“. Кампанията цели да предложи адекватна и навременна помощ на бременните жени, които живеят в лагерите за бежанци в района на София.

Лекция на тема "Ваксините" с д-р Бояна Петкова - 28 ноември

 
На 28 ноември, четвъртък,,
от 18:30ч ви каним на
лекция "Ваксините".


Нюзлетър ноември

 

 

Какво сме подготвили за ноември?

 

 

Syndicate content