Бебешка музика

От 10 септември подновяваме заниманията по музика за бебета. Очакваме ви вторниците в 11.30 в центъра на "Естествено" на: Център, бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” 29, "Кошерчето".

 

За "Музика за малчугани"

“Музика за малчугани“ е прекрасен начин за забавление, контакт и сближаване с вашето дете и едновременно с това стимулира неговото двигателно, интелектуално и емоционално развитие. Активна роля в заниманията има майката (респективно – таткото или бабата). Пеем песни, играем игри и танцуваме заедно, като се забавляваме и същевремено с това спомагаме за пълноценното развитие на най-скъпото ни същество.

За водещата

 

Водещата Златка Константинова е майка на Ива, на 4г. Завършила е Музикалната Академия и в момента се обучава към програмата ”Музико-терапевтични подходи в психотерапията” на Българската Асоциация по Музикотерапия.

„Контактът с децата, смехът и забавленията с тях ми носят огромно удоволствие и чувство на удовлетвореност.  Невероятно е усещането да виждаш как родители и деца учат и израстват заедно, взаимодействайки  по един уникален и вълшебен начин. Благодарна съм, че съм част от този процес!”, казва Злати.

 

Цената за едно музикално занимание е 10 лв. Абонамент за 1 месец с 4 посещения е 35 лв.

За родителите с близнаци едно посещение е 15 лв, а абонамент за 1 месец е 40 лв. Същата е и цената за родители с две деца, които са на различна възраст.

Записването е предварително - на е-мейл events@estestveno.com.