http://baby-sling.ru/

Един сайт на руски език. Всичко за слинга - ползите от носенето на бебето в слинг, инструкции за използване, откъси от книгата на Уилям и Марта Сиърз и др.

http://www.mamatoto.org/

Сайт за носенето на бебето. Ползите от бебеносенето, различни видове слингове и позиции за носене, инструкции за връзване илюстрирани с много картинки и видео.

http://www.kangaroomothercare.com/story01ad.htm

Грижа за недоносените бебета в слинг

http://sling.beinsa.info/

Сайт за носенето на бебето на български език. Ползи от бебеносенето и инструкции за връзване на слинг шал.

http://www.didymos.com/

Сайтът на Дидимос - най-известната фирма-производител на слингове в света.

http://www.slingokonsultant.ru/

Сайтът на Асоциацията на слингоконсултантите в Русия. Статии за носенето на бебето, медицината за слинга, инструкции за връзване и шиене на всички видове слингове, често срещани грешки.

Коментари

ази информация е много

ази информация е много интересна, аз наистина се ползват, бих искал да получите повече информация за това, защото е много красива, благодаря за споделяне no win no fee solicitors

Носене в слинг халки и джоб

zolowear.com/Wearing.aspx - в табличен вид са подредени писмени и видео инструкции за носене на бебето в тези два типа слингове, съобразно възрастта на детето Smile

Ергономична слинго-раничка с "S" образни презрамки.

На този сайт http://fantinos.ru/ за слинги видях интересно решение на така наречените ергономични слинго-ранички. Със специално разработени кръстосани S образни презрамки, които следват контура на тялото, туристите знаят какво имам в предвид. Слинго-раничката е така проектирана, че да облечки максимално  родителя с правилното разпределение на тежестта на бебчето. 

липсващ линк

Сайта http://www.mamatoto.org/ е изчезнал