Четиридневен семинар за обучение на дули с Дебра Паскали-Бонаро

   

Дебра Паскали-Бонаро пристига в България през март, за да проведе първия сертификационен уъркшоп за дули към DONA Internаtional! А ние - сдружение "Естествено" заедно със сдружение "Деца на дъгата" и любезната подкрепа на фондация "Житно зърно", имаме удоволствието да бъдем домакини и организатори на събитието. 

DONA Internаtional e най-старата, голяма и уважавана асоциация на дули в света, а нейната сертификация е стандарт за качество и професионализъм в тази област. Една отличителна характеристика на обучението към DONA са семинарите, в които обучаващите се имат възможност за т.н. hands-on упражнения - да видят, пипнат  и упражнят различните техники, което е от критично значение за уменията на дулата по принцип.

Дебра Паскали-Бонаро е сертифициран инструктор за обучение на дули към DONA, а също така съпредседател на MotherBaby Childbirth Organization, експерт и добре познато име в средите на движението за естествено раждане в света, с над 25 годишна история като говорител и сертифициран инструктор по раждане към института Ламаз. С други думи, за всички нас ще бъде огромна чест и радост да се докоснем до тази жена и почерпим от мъдростта и опита й.

Семинарът е предназначен за желаещи да се сертифицират като дули към DONA International, както и за хора, интересуващи се от професията на дулите.

Семинарът ще се проведе на 17, 18, 19 и 20 март 2011 г - четири пълни дни, като три дни са отделени конкретно за дула тренинга и един ден е определен за Childbirth Intro курс. Семинарът покрива точки 4 и 5 от програмата с изискванията за сертифицирането на DONA International. Подробната програма на семинара може да прочетете тук.

Цената на семинара е 100лв.  Ако проявявате интерес, изпратете мотивационно писмо на info@estestveno.com. Местата са ограничени. Срок за подаване на молба до 15.02.2011.