Месечна среща "Запознай се с дулите" - 5 октомври 2013 г, от 11:00 ч.

Време: 
05/10/2013 - 11:00 - 12:30
Място: 
София, ул. "Ивац войвода" 9 - Кабинка

"Запознай се с дулите" - 5 октомври - среща с жените, които могат да помогнат вашето раждане да мине максимално леко, бързо и красиво - www.bgduli.com. Запознайте се с дулите от Асоциацията на българските дули, които са обучени от DONA International, да бъдат на ваше разположение преди и по време на раждането.

Дулите ще споделят с вас и опита си в различните болници и ще ви помогнат да се ориентирате в приоритетите си относно раждането.

Ще научите за предимствата на подкрепата от дула при самото раждане, но и незаменимата помощ, която може да окаже по време на бременността чрез информация и след самото раждане - помощ при поставянето на бебето на гърда, грижа за бебето и за майката, в зависимост от състоянието и нуждите й. Ще можете да се запознаете лично с всяка от дулите и да зададете въпросите, които ви вълнуват.

Заповядайте в тихата и уютна обстановка на "Кабинка" (ул. "Ивац войвода" 9), да поговорим, да се опознаем и да прекараме приятно съботния предиобед. А Семка ще поглези вкусовете ви с чиста храна - хляб с квас на ХлеБар, малиново вино, био сладка без консерванти и с малко захар, мурсалски чай и др.

Вход – свободен: Участието в срещата е безппатно. Храни и напитки - индивидуална консумация.

Предварително записване: info@bgduli.com.

5 октомври (събота) – 11 ч.

Адрес: Кабинка, ул. "Ивац войвода" 9
 

За повече информация, можете да позвъните на тел. 0886 061684 и да посетите сайта на Асоциацията на българските дули - www.bgduli.com

Снимки от срещите ни можете да видите тук