Есенен празник на "Естествено" 2011

Време: 
29/10/2011 - 11:00 - 14:00
Място: 
Борисова градина

Приятели на "Естествено", заповядайте да посрещнем заедно настъпващата есен с едно тематично мероприятие - на 29-ти октомври ви каним на Есенен празник в Борисовата градина! Ще прекараме забавен ден заедно и ще ви представим новата си кампания, подкрепяща правото на избор на удобна за родилката поза при раждане: "Не на раждането по гръб. Имам право на избор". 

Предвидени са следните занимания за малки и големи:

- Базар за употребявани вещи - играчки, дрешки, книжки, слингове и др. Всеки е добре дошъл да се включи, като ще бъдем благодарни част от приходите да бъдат дарени в подкрепа на новата ни кампания. 

- Музика за малчугани от 11ч. с водещ Златка Василева. Песни, танци и слушане на музика за всички, които имат желание да се включат.

- Арт занимания за бременни и мами с деца на тема "Моята бременност и изкуството" и "Майчинството и изкуството" - с Ани Атанасова и Руслана Анастасова, с помощта на които ще си направим дърво на желанията и други интересни неща.

- Гимнастика за бебета с водещ Елица Грънчарова. На майките в очакване и родителите на бебета до 1 г. ще представим „Първи контакт“ - гимнастика и общуване с бебето. Ще имате възможност да се включите в игрите за възрастта на вашето детенце, да зададете въпросите си и да се запишете за курса, който започва през 2012 г.

- Работилница за играчки от естествени материали с водещ Снежана Данева. По-големите деца ще могат да изработят сами играчки от природни материли на тема "Есен" - жълъди, кестени, есенни листа.

- Фотосесия за бъдещи майки - фотограф Елеонора Минкова

Дулите от Асоциацията на българските дули ще представят кампанията си "Правото да не бъдеш сама" или за гарантираното ни от закона право да бъдем безплатно и безусловно придружавани от близки лица по време на раждането.

- Консултации относно кърмене, захранване и отбиване с консултанти от Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"

- Консултации за носене в слинг 

Всички занимания в рамките на празника са безплатни. Очакваме ви на 29 октомври от 11ч. на сцената на летния театър в Борисовата градина!

Коментари

Базар за употребявани вещи

Интересувам се как точно ще се проведе този базар, преди 2 години ако не се лъжа имаше подобен и част от средствата дарихме за Поли и бебето и.
Има ли значение за каква възраст ще се предлагат дрехи и дуги неща?

Няма ограничение за върастта.

Няма ограничение за върастта. Базарът ще е подобен на този педи две години. Просто каквито излишни неща за бебета и деца имате, можете да ги донесете. Ще разположим вещите на пейките пред сцената.