Световна седмица на раждането

ССР - увод

Световната седмица на раждането (World Respecting Childbirth Week) е инициирана от френската неправителствената организация AFAR - the Alliance Francophone pour l’Accouchement Respecté и се отбелязва вече седма поредна година в различни държави от цял свят – Европа, САЩ, Канада, Латинска Америка. Световната седмица дава възможност за популяризиране на естественото раждане и за привличане на общественото внимание към актуални теми и проблеми в областта на родилната помощ. За повече информация посетете сайта на седмицата http://www.smar.info.

Световна седмица за уважение към раждането - 20-27 май 2013

 

Световната седмица за уважение към раждането (World Respecting Childbirth Week) е инициирана от френската неправителствената организация AFAR - the Alliance Francophone pour l’Accouchement Respecté и се отбелязва вече девета поредна година в различни държави от цял свят – Европа, САЩ, Канада, Латинска Америка.

Световна седмица на раждането 15-22 Май 2011

"Правото да родиш където, с когото и както искаш"

Темата на Севтовната седмица на раждането тази година е свързана с правата на жената да избира обстоятелствата около своето раждане и със зачитането на личната свобода на родилката.

Syndicate content