Интервюта с известни личности

Кърменето като начин на живот

Интервю с Христина Янева (Хедра)

За Хриси кърменето е не само начин на хранене, а начин на живот. Със сигурност след време едно цяло поколение кърмени деца ще й бъде благодарно за невероятната отдаденост, с която помага на майките да се справят с трудностите и предизвикателствата.

Физическата близост е много важна за бебето.

Интервю със Зорница София

Почти не се разделяхме с дъщеря ми въпреки работата, споделя режисьорката Зорница София и разказва как е успяла да съчетае безпроблемно майчинство и кариера.

Когато кърмя, съм спокойна, защото давам най-доброто на детето си

Интервю с Маги Малеева 

Маги е една от трите сестри Малееви, всяка от които е постигнала много в световния тенис. От скоро Маги вече не се занимава професионално с тенис, но отново е щастлива с нещата, които прави. Горичка (www.gorichka.bg) и зелената идея, клубът "Малееви", приятелите. И най-важното - вече е майка на малката Юлия.

Малките неща могат да окажат голямо значение

Интервю с Таня Русева 

Едва ли ще е пресилено да кажем, че на Таня Русева (известна още като Бу) дължим бума на кърменето у нас през последните години. Когато преди четири години се сблъска с предизвикателствата на кърменето, тя успява да се справи сама, но решава, че има огромна нужда от подкрепа за майките.

Кърменето ме зарежда с много спокойствие и положителни емоции

Интервю с Ирена Милянкова

Ирена е на 21 години и вече има три дечица, на които истински се радва. Никога не е мечтала да бъде модел, дори не и е хрумвало.

Кърменето ми дава най-сладките и красиви мигове, които ще запомня завинаги

Интервю с Цветана Милева (Гладкова)

Цвети Милева (Гладкова) е лицето на нашия сайт. Тя има успешна кариера като модел, а в момента учи балетна педагогика в АМТИИ в Пловдив и ръководи студио за класически и модерни танци.

Syndicate content