Курсове

Курсове - увод

Сдружение "Естествено" предлага курсове за подготовка за активно естествено раждане и за отглеждането на бебето в хармония с природата. Заниманията са разработени и се водят от майки, които имат професионални познания и ценен личен опит с раждането и отглеждането на децата си. Ще имате възможност да разберете мнението на световни специалисти по темите, да се запознаете с политики и практики в българските родилни домове, да получите практически съвети как да подготвите тялото и ума си за раждането и съжителството с вашето бебе, да задавате въпроси и да споделите вашия опит по време на заниманията.

Интензивен тридневен курс за подготовка за раждането всеки месец - декември

 
На 17, 18 и 19 декември 2019 сдружение "Естествено" и акушерски кабинет „Зебра“ Ви канят на практически  курс за подготовка за раждането и първите дни след него. Курсът дава отлична подготовка и задълбочени познания за активното естествено раждане. Ще придобиете представа как активното раждане се вписва в състоянието на родилната помощ у нас, за да приложим всичко научено.
 

Интензивен курс за родители "За мама и тати" през октомври

 

На 24 и 25 октомври ви предлагаме интензивния курс за бъдещи родители “За мама и тати”. Той ще ви подготви за началото на съжителството с малкото човече, ще ви помогне да повярвате в себе си и интуицията си и ще направи родителството приятно и предизвикателно преживяване.

 

Интензивен курс за бременни "Всичко най-важно за раждането"

 

Курсът за активно раждане в още един формат. На 9 и 10 юни 2015 ще се проведе двудневен интензивен курс за подготовка за естествено раждане "Всичко най-важно за раждането". Бърз, разчупен начин да разберем какво означава активното раждане на теория и практика, и как да го постигнем в нашите условия.

 

Курс за родители "Родителство в хармония с природата"

 

Има само едно нещо, от което бебето наистина се нуждае – от нас, родителите. От нашата топлина, внимание, любов. Курсът, който започва на 14 април, ще ви подготви за съжителството с малкото човече, ще ви помогне да повярвате в себе си и интуицията си и ще ви предпази от някои грешки, които често се допускат.

Курс за бременни "Всичко за активното раждане"

 

 

Бременността и раждането са неповторими изживявания за всяка жена. Те могат да й дадат невероятна сила, увереност и вдъхновение заради това, че е способна да създаде нов живот. Курсът започва на 20 април 2013 и продължава 5 съботи. Ще ви помогне да познавате и разбирате по-добре физическата, психическата и емоционалната същност на раждането.

 

 

Курс за бременни "Всичко за активното раждане"

 

Бременността и раждането са неповторими изживявания за всяка жена. Те могат да й дадат невероятна сила, увереност и вдъхновение заради това, че е способна да създаде нов живот. Курсът започва на 18 юни 2012 и продължава 6 седмици. Ще ви помогне да познавате и разбирате по-добре физическата, психическата и емоционалната същност на раждането.

Курс за родители "Родителство в хармония с природата"

 

На 19 юни 2012 започва курсът за отглеждането на бебето “Родителство в хармония с природата”. Той ще ви подготви за съжителството с малкото човече, ще ви помогне да повярвате в себе си и интуицията си и ще ви предпази от някои грешки, които често се допускат.

 

Арт ателие „Мама и дете” - за бременни и майки с деца от 0-2г.


На 12 май от 10ч. ви каним на поредната от поредицата срещи в арт ателието, които имат за цел чрез различните изкуства и лични преживявания да въздействат стимулиращо и позитивно върху взаимоотношенията между майката и детето. На срещите ще дискутираме по определени теми; ще използваме средствата на изкуството, за да изразим своите преживявания по темата.Темата този път е: "Творчески подходи за справяне с "проблемното" поведение на децата".

Курс за бременни "Всичко за активното раждане"

 
Бременността и раждането са неповторими изживявания за всяка жена. Те могат да й дадат невероятна сила, увереност и вдъхновение заради това, че е способна да създаде нов живот. Курсът започва на 26 март 2012 и продължава 6 седмици. Ще ви помогне да познавате и разбирате по-добре физическата, психическата и емоционалната същност на раждането.

Syndicate content